Станислав Недков, лидерът на Консервативно - патриотично движение, публикува свои размишления

...
Станислав Недков, лидерът на Консервативно - патриотично движение, публикува свои размишления
Коментари Харесай

Стъки инициира референдум за машинното гласуване и еврото

 Станислав Недков, водачът на Консервативно - патриотично придвижване, разгласява свои размисли в профила си във фейсбук. ММА боецът разсъждава за машинното гласоподаване, еврото в България и за това дали българите в чужбина би трябвало да гласоподават за народен парламент.  Стъки разгласи, че ще стартира подготовка за образуване на народен референдум по тези 3 въпроса.

РЕФЕРЕНДУМ

Скъпи братя и сестри,

С Недялко Недялков, основахме Консервативно - патриотично придвижване КПД като опция на проядената от корупция политическа система.

Обещахме Ви смяна и през днешния ден Ви предлагаме нещо съответно - иницииране на народен референдум с 3 точки...

1. ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА 100% МАШИННО ГЛАСУВАНЕ?

Данните от последните избори - в секциите с машини интензивността е 38%, а с хартия е към 50%. Имаме най-ниската изборна интензивност на прехода. 2 200 000 гласоподаваха с хартиена бюлетина на 04.04. Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласоподават, откакто в 45 Народно събрание бе въведено наложителното машинно гласоподаване..

След, като и Конституционният съд не пожела да ни чуе, на нас ни остана един единствен вид - да ги задължим да анулират машинното гласоподаване посредством този Референдум.

Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласоподаване, скоро по-късно го анулираха, като в Германия даже беше неразрешено от техния Конститиционен съд - заради неяснота на цялата процедура на гласоподаване.

2. ДА ПРИЕМЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ЕВРОТО?

Според мнозина специалисти това ще докара до повишение на цените на артикули и услуги, само че не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от дребното български неща, които към момента не са ни лишили. Посегнаха на обичайното фамилията сред мъж и жена, посегнаха на децата, като желаят гей двойки да осиновяват, а Слави Трифонов посредством чалгата посегна и на хорото ни. Посегнаха и на Православната Църква.

Съгласни ли сме да си дадем и геройския “лев "?

3. ТРЯБВА ЛИ ДА ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ?

Един от главните цели на КПД е битката с демографската рецесия. Трябва да създадем по този начин, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за почтено отчитане на техния глас е съвсем нулева. Държавата би трябвало да сътвори условия за стопански напредък, вложения и разкриване на нови работни места, с цел да прибере в родината тези българи, които са отишли краткотрайно или сезонно да работят в чужбина.

За българите, които са се открили трайно там, гласуването е един добър мотив те да се приберат в родината, с цел да видят родственици и другари.

Започваме подготовка за образуване на народен референдум по горните 3 точки. Търсим съидейници и доброволци, които да се включат в публично потребната ни самодейност.

Това не са оферти, а въпроси на които не политиците, а българските жители би трябвало да дадат отговорите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР